Από τον τόπο

που μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ | από το 1958
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ | από το 1958

Όταν η γεύση συναντά τη γνώση...

…δημιουργείται μια έκρηξη απόλαυσης. Το ούζο και το τσίπουρο είναι οι βασιλιάδες των παραδοσιακών ποτών και φορούν την ελληνικότητα τους περήφανα στο πέτο. Όντας «κοινωνικά» ποτά αποζητούν την παρέα, να γελάσουν, να ονειρευτούν, να αναπολήσουν, να μαλώσουν, να φιλιώσουν, να...
Άραγε πόσες θυμισιές χωρούν σε ένα ποτήρι;

Το ούζο «Ανοίγει» την όρεξη χάρη στην ανηθόλη, το αιθέριο έλαιο του γλυκάνισου, που περιέχει. Το γλυκάνισο, που δίνει τη χαρακτηριστική γεύση στο ούζο, θεωρείται ότι βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου των τροφών. Το τσίπουρο Χάρη στην αλκοόλη που περιέχει, προκαλεί και αυτό αγγειοδιαστολή και μείωση της πίεσης.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Άρρηκτα συνδεδεμένα με την παράδοση και την ιστορία μας το Ούζο και το Τσίπουρο μοιάζουν να περικλείουν την Ελλάδα σε 2 μόνο λέξεις. Γεύση από άνοιξη και θάλασσα το πρώτο και από φθινόπωρο και βουνό το δεύτερο, μας συντροφεύουν σε στιγμές στολισμένες με γέλια, φωνές, μουσικές και γευστικές εκρήξεις.

Αλλά πέρα από τους συναισθηματικούς λαβυρίνθους που μας οδηγούν κρύβουν και μικρά μυστικά που βελτιώνουν όχι μόνο την διάθεση αλλά και την υγεία μας.

Το Ούζο και το Τσίπουρο Χριστόπουλος είναι κομμάτια της μεσσηνιακής γης, δημιουργούνται από τα πιο αγνά υλικά που έχει να προσφέρει ο τόπος μας και νερό από τον Ταΰγετο. Κομμάτια μιας παράδοσης μισού αιώνα πλέον μας, υπόσχονται ταξίδια αυθεντικότητας και γνήσιας γεύσης χωρίς «εκπτώσεις» και συμβιβασμούς. Και τα πραγματοποιούν!

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΟΥΖΟ 200ml

ΟΥΖΟ 200ml

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΣΙΠΟΥΡΟ 200ml

ΤΣΙΠΟΥΡΟ 200ml

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΙΚΕΡ ΜΕΝΤΑ 700ml

ΛΙΚΕΡ ΜΕΝΤΑ 700ml

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ 350ml

ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ 350ml

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ